Internacional

El Bayern eixampla distàncies a pilota aturada

Bundesliga. El conjunt bavarès es descarrega de pressió per la persecució del Dortmund i aconsegueix la victòria contra un rival enganxifós amb una diana de penal i una altra de córner

La contundència amb què va amenaçar abans-d’ahir el Dortmund amb la seva golejada contra el Schalke ha quedat esmorteïda gràcies a la victòria del Bayern de Munic, en el primer duel dels bavaresos després de l’aturada pel coronavirus. No hi va haver tants llums ni tanta espectacularitat en el triomf contra el Union Berlín, sobretot comparat amb el del seu perseguidor (ara a quatre punts), ja que el Bayern va haver d’apel·lar a la pilota aturada per guanyar un partit difícil de desxifrar.

El domini de l’equip de Flick va ser perenne durant tot l’enfrontament, però li va faltar claredat en els últims metres. El que va començar el partit més actiu, però, va ser el Union, que va protagonitzar les dues primeres arribades: de Bülter, al cos de Neuer, i d’Ujah, xutant a la dreta des de dins de l’àrea. A partir d’aquí, la circulació dels visitants es va imposar i va cristal·litzar en dos gols. El primer, de Müller, va ser anul·lat per fora de joc, i el segon, en un penal de Subotic a Goretzka, transformat per Lewandowski.

En el segon temps, el Bayern no va deixar respirar el seu rival, però, en canvi, xocava contra els seus centrals davant la voluntat de sentenciar. El Union va defallir en els últims instants i els bavaresos ho van aprofitar amb el gol de Pavard, rematant un córner.

Reacció del Magúncia

El Magúncia, en plena lluita per la permanència, va saber reaccionar a temps i va aconseguir un punt valuós a Colònia. L’equip de Beierlorzer perdia per 2-0 en el minut 53 després de la diana de Kainz aprofitant una passada de Drexler. Però en deu minuts Awoniyi (61’) i Malong (71’) van establir les taules aprofitant el desgast físic del rival.

REACCIONEN

Bundesliga
Jornada 26
Dortmund - Schalke
4-0
1-0 (29’) Haaland. 2-0 (45’) Guerreiro. 3-0 (48’) Thorgan Hazard. 4-0 (63’) Guerreiro.
1-3
0-1 (1’) Pléa. 0-2 (7’) Marcus Thuram. 0-3 (73’) Bensebaini (p.). 1-3 (81’) André Silva
Augsburg - Wolfsburg
1-2
0-1 (43’) Steffen. 1-1 (54’) Jedvaj. 1-2 (90’) Ginczek.
Colònia - Magúncia
2-2
1-0 (6’) Uth, de penal. 2-0 (53’) Kainz. 2-1 (61’) Awoniyi. 2-2 (72’) Malong.
La propera (20-03-20)
Bayern-Eintracht F.; M'Gladbach-Leverkusen; Wolfsburg-Dortmund; Hertha B.-Union Berlín; Magúncia-Leipzig; Friburg-W. Bremen; Schalke-Augsburg; Colònia-Fortuna; Paderborn-Hoffenheim
El Magúncia aprofita el desgast físic del rival, el Colònia, i li empata un 2-0 en deu minuts