Internacional

Lillo, ajudant de Guardiola

Premier League. El de Santpedor ha escollit el tècnic de Tolosa com a substitut de Mikel Arteta, que va marxar a l’Arsenal. Tots dos mantenen una gran relació des de fa anys

Juanma Lillo serà l’ajudant de Pep Guardiola al Manchester City. El de Santpedor ha escollit el de Tolosa com a substitut de Mikel Arteta, que va marxar per fer-se càrrec de la banqueta de l’Arsenal.

Guardiola mai ha amagat la seva admiració per la manera d’entendre el futbol de Lillo ni per la seva manera de treballar. De fet, el català, abans de retirar-se, va jugar un any, quasi sense cobrar, als Dorados de Sinaloa de Mèxic només per ser entrenat per Lillo. Els dos tècnics podrien haver coincidit al Barça l’any 2003 si Lluís Bassat hagués guanyat les eleccions a la presidència. El publicista va anunciar que, si guanyava, Guardiola seria el seu director esportiu i el de Santpedor estava decidit a apostar per Lillo com a tècnic. Joan Laporta, però, va guanyar aquelles eleccions i els dos entrenadors han hagut d’esperar a aquest 2020 per unir els seus camins.

Lillo, que era fins ahir l’entrenador del Qingdao Huanghai xinès, ja té experiència com a assistent. Ho va ser de Jorge Sampaoli tant en la selecció de Xile com al Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)