Internacional

Ospina classifica el Nàpols

Copa d’Itàlia. El porter colombià es converteix en l’artífex de les semifinals contra l’Inter amb tres aturades superbes i una assistència a Insigne. Els napolitans jugaran la final contra la Juve

David Ospina es va vestir d’heroi a San Paolo per classificar els Nàpols per a la final de la copa d’Itàlia sis anys després. El rival serà la Juventus. El porter colombià va fer diverses aturades de mèrit que van mantenir drets els de Gattuso. Tot i això, el partit va començar de manera nefasta per al porter local. Eriksen va fer un gol olímpic amb la col·laboració d’Ospina, que es va empassar la pilota. Tot l’esforç del partit d’anada quedava en paper mullat. Els napolitans, el llunyà 12 de febrer, van aconseguir guanyar per la mínima amb un gol solitari de Fabián Ruiz. El gol matiner de l’Inter va insuflar força als visitants, que van buscar els segon amb insistència, però Ospina ho va evitar amb un parell d’accions providencials a rematades de Lukaku i Candreva. Quan més patia el Nàpols, el porter local es va inventar una assistència a Insigne per caçar l’Inter en un contraatac letal finalitzat per Mertens. Els napolitans tornaven a manar en l’eliminatòria però encara quedava patir fins al final. El rival de Champions del Barça encara va buscar inspiració divina amb el seu porter, que, a xut d’Eriksen, va tornar a fer una aturada providencial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)