1a divisió

Torna la lliga 216 dies després

Torna el futbol femení, torna la primera Iberdrola més de set mesos després. La pilota tornarà a rodar i ho farà amb novetats importants aquesta temporada 2020/21. La resolució de la RFEF de cancel·lar els dos descensos de la temporada 2019/20 fa que aquest curs la lliga s’ampliï a 18 clubs, amb la irrupció a escena del Real Madrid com a gran novetat. Clàssic només de començar. El Real Madrid i l’actual campió, el Barça, tancaran demà (13.30 h) la primera jornada amb el que serà, sens dubte, el gran partit del cap de setmana. L’altre equip català, l’Espanyol, rep la visita de l’altre gran aspirant al títol, un Atlético de Madrid que ha incorporat peces interessants com Van Dongen, Pauline Peyraud-Magnin i Hedvig Lindahl. El retorn de la portera Cata Coll i el fitxatge de Giovana Queiroz són les dues novetats d’un Barça que aspira a revalidar el títol i vol aquesta vegada aixecar el trofeu a la gespa, després que la glòria li arribés la temporada passada als despatxos després que la federació decidís suspendre la competició per la pandèmia i atorgar el campionat a les de Lluís Cortés, que en aquell moment eren les primeres classificades.

Futbol en obert

Per primera vegada els tres primers classificats tindran el bitllet assegurat per a la Champions 2021/22. Però la gran notícia per als amants del futbol és l’acord al qual han arribat la RFEF i RTVE. Ahir, a menys de 24 hores del tret de sortida de la competició, la federació va anunciar que es podran veure un total de 18 partits en obert aquesta temporada. El clàssic de demà a Valdebebas serà retransmès en directe per Teledeporte.

Logronyo-Llevant (11.30 h)
Athletic-Deportivo (16 h)
Espanyol-Atlético (16 h)
Real Sociedad-Rayo (ajornat)
Sp. Huelva-València (demà, 11 h)
Eibar-Betis (demà, 11 h)
Santa Teresa-Sevilla (demà, 12 h)
G. Tenerife-Madrid (demà, 13 h)
Real Madrid-Barça (demà, 13.30 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)