Espanyol

Chen i la força de l’economia

Espanyol. Farà avui la junta general d’accionistes, marcada per una posició econòmica robusta que contrasta amb la situació de descens. La pandèmia i la delicada situació esportiva no impediran al club de presentar 9,1 milions de beneficis

L’Espanyol farà aquest matí la seva junta general d’accionistes, que, enguany, tindrà com a canvi organitzatiu el seu format telemàtic a causa de la pandèmia. Serà el moment de presentar les dades econòmiques de l’exercici 19/20, marcat pel descens i la pandèmia, i els números comptables del curs 20/21. El president, Chen Yansheng, no tindrà cap problema a aprovar tots els punts que hi ha en l’ordre del dia perquè controla més del 99% de les accions del club i, encara més, després de la injecció de 50 milions que va fer fa un any. Malgrat el descens, el panorama econòmic de l’Espanyol és robust, amb un capital per a aquesta temporada de 72,5 milions d’euros, el més gran de la història de segona, i propiciat pels drets de televisió, que pugen a 41,24 milions. Pel que fa a l’objectiu per vendes del curs 20/21, pujarà a 20 milions d’euros, però més de la meitat ja està cobert amb la venda de Marc Roca. Quant al benefici del curs anterior, serà de 9,1 milions, tot i el problemes motivats per la pandèmia.

El sanejament del club contrasta amb l’oposició de l’APMAE (els petits accionistes), que ha anunciat que votarà en contra de la proposta d’augmentar el límit de les accions necessàries per participar en la junta general d’accionistes. Ara qualsevol accionista hi pot participar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)