Barça

Font recula amb Majó

Eleccions. ‘Sí al futur’ prescindeix de la figura de Jordi Majó poc després d’haver anunciat el seu fitxatge, al·legant manifestacions a les xarxes incompatibles amb els principis de la precandidatura

Surrealisme pur. Jordi Majó, fitxat i fulminat en un mateix matí. Rècord. Un vist i no vist.

El precandidat a la presidència del Barça, Víctor Font, ha decidit prescindir fa només uns minuts de la figura de Jordi Majó poc després d’haver anunciat la seva incorporació a l’equip de Sí al futur. Majó, de 70 anys, i candidat a les eleccions del 2003 i precandidat a les del 2015, havia passat a formar part de la precandidatura de Font i hauria format part de la Junta Directiva en el cas que aquest hagués estat escollit president. Però al final, res de res.

En un nou comunicat, Sí al futur justifica la decisió per aquests motius: “Aquest matí, aquesta precandidatura ha anunciat la incorporació del senyor Jordi Majó, com a nou membre del consell directiu. Hores més tard, hem tingut coneixement d’expressions manifestades per Jordi Majó a les xarxes socials que són absolutament incompatibles amb els principis de Sí al Futur, basats en la més escrupolosa cultura democràtica. Davant d’aquesta situació, Sí al futur ha decidit donar totalment per acabada la vinculació de Jordi Majó amb la precandidatura.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)