Barça

Víctor Font fitxa Jordi Majó

Eleccions. Majó, de 70 anys, renuncia a la seva lluita en solitari i formarà part de la Junta Directiva en el supòsit que Font sigui escollit president

Víctor Font ha decidit incorporar Jordi Majó (Mataró, 1950) al projecte Sí al futur. En el supòsit que Font sigui escollit president del Barça en les pròximes eleccions del 24-G, Majó formarà part de la Junta Directiva i aportarà la seva experiència en l’àmbit econòmic, empresarial i institucional.

Jordi Majó, soci del FC Barcelona número 14.891 i exdirectiu de diferents multinacionals de l’àmbit agrícola, va ser candidat a les eleccions a la presidència del FC Barcelona l’any 2003 –guanyades per Laporta– i precandidat a les del 2015 –guanyades per Bartomeu–, després de no superar el tall de signatures necessari per convertir-se en candidat. En aquests comicis del 2021 ha descartat encapçalar una precandidatura en solitari i ha preferit unir-se a l’equip d’un Font amb qui comparteix molts punts de vista: “Després de valorar si presentava la meva pròpia candidatura i d’haver parlat amb la majoria de precandidats –Joan Laporta, per exemple, no em va donar resposta–, he decidit posar-me a disposició de Víctor Font, ja que ha construït un projecte sòlid, de gran consistència i amb un potent equip per a redreçar la crítica situació del Club i tornar-lo a situar a primer nivell. Considero que aquest és el projecte que ara necessita el FC Barcelona”, ha manifestat a través d’un comunicat emès per la precandidatura Sí al futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)