Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“No trobem el nostre millor moment físic”

La versió mostrada pel conjunt que dirigeix no va ser l’esperada i Francisco no estava satisfet un cop acabat l’enfrontament. “Em preocupa que l’equip no guanyi, és clar. És moment d’analitzar, però ara mateix en calent prefereixo mirar el partit bé i a partir d’aquí transmetre en què podem millorar”, va explicar l’entrenador del Girona, que no va tenir queixa del punt obtingut fent balanç del matx. “Donem per bo l’empat perquè en els últims quinze minuts ells han tingut ocasions clares. En els primers 15 minuts hem tingut les nostres per encarrilar el partit, no hem estat encertats i el partit s’ha igualat. Després, en els últims quinze minuts hem perdut la posició i ells s’han trobat còmodes amb espais”, va assegurar.

Tret d’aquest tram inicial de partit, doncs, els blanc-i-vermells van tenir, una vegada més, problemes per generar situacions de gol sobre la porteria del rival; l’equip no va saber donar continuïtat al que va oferir en els primers compassos i va hipotecar qualsevol possibilitat de guanyar. “Ells ens han amenaçat a l’esquena un parell de vegades i ens han aparegut els dubtes de seguir anant a la pressió on volíem”, va indicar el tècnic. “El Sabadell és un equip que hem vist que els partits que havia guanyat havien estat quan no havia tingut la possessió, i hem pretès que ells tinguessin la pilota per intentar fer-los mal. Ho hem intentat, sobretot en la primera part en l’inici ha estat bo, però després ens ha faltat la força suficient per creure que la segona part podíem tirar el partit endavant. Hem fallat, i no per la mentalitat guanyadora, que la tenim, sinó perquè ens ha faltat una mica de punch i de força. És la realitat”, va dir.

A la recerca dels perquès per la pobra actuació, Francisco va fer referència a les baixes. “Avui teníem cinc baixes, que no són excusa, però en un equip com el nostre es noten”, va asseverar. “Ens faltava Samu, Nahuel, Stuani, que són jugadors importants en aquesta categoria”, va insistir el preparador. “Ens queda molt per millorar però tenim jugadors que no estan al 100%, pensàvem que hi estarien i no hi estan”, va expressar. “Patirem sempre per guanyar perquè anem limitats; Aday ha jugat avui, quan feia temps que no ho feia; Valery també, i feia tres mesos que no competia; Monchu ha tingut un problema al descans que no li ha permès estar al 100%... No trobem el nostre millor moment físic, i això ens condemna molt”, va completar.

L’EMPAT

“Donem per bo l’empat perquè els últims quinze minuts ells han tingut ocasions clares”

MINVATS

“Teníem cinc baixes, que no són excusa, però en un equip com el nostre es noten”

Antonio Hidalgo: “Hem generat per guanyar”

El Sabadell va marxar de Montilivi havent tingut ocasions de sobra en el tram final per haver marcat una diana. “El partit ens deixa aquesta sensació que hem fet prou per emportar-nos els tres punts. En els últims minuts hem generat situacions suficients per guanyar”, va indicar el tècnic dels arlequinats, Antonio Hidalgo, que no obstant va quedar satisfet amb un punt que va qualificar d’“important”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)