Més futbol

Guardiola: “No és esport si l’èxit està assegurat”

Pep Guardiola no s’ha mostrat gaire partidari de la creació de la Superlliga Europea, que té en un dels fundadors el seu actual club, el Manchester City. El tècnic català entén que es deslegitima una competició si no hi ha una relació entre esforç i recompensa. “L’esport no és esport quan no hi ha relació entre esforç i recompensa. No és esport si no importa perdre. Ho he dit sempre: vull que la competició sigui el més forta possible. No és just si un equip lluita i lluita i després no es pot classificar perquè l’èxit només està garantit per a uns pocs clubs.”, assenyala. Tampoc sap quins han estat els criteris per decidir quins clubs disputaran la competició. “Ja sé que han dit que hi haurà cinc convidats, però encara no sé més. La gent ha d’aclarir-ho. Per què l’Ajax no està en aquest grup d’equips? Tots els clubs pateixen amb la seva economia però cal aclarir per què s’ha arribat a aquesta decisió.”. Això sí, Guardiola també ha enviat un missatge a la UEFA, que s’ha mostrat molt bel·ligerant amb la nova competició. “La UEFA també pensa per si mateixa, tothom ho fa. Lewandowski es va lesionar en una aturada de seleccions i no va poder estar amb el Bayern! I no va jugar els quarts de final després d’haver estat deu mesos lluitant amb el seu equip. Per què no clarifiquem també això? Tothom mira cap a si mateix.”.

Guardiola ha insistit en que aquesta és la seva opinió personal després de conèixer el primer comunicat oficial de la Superlliga Europea però que encara li falta saber més informació per poder parlar amb més coneixement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)