3a divisió FEF

El Manresa presentarà recurs a apel·lació després del no de competició

Un pas més. El comitè de competició desestima la petició del Manresa de jugar el play-off però presenta recurs i avisa que arribarà al Tribunal Català de l’Esport

El comitè de competició ha desestimat el recurs que va presentar el Manresa per poder jugar el play-off d’ascens a la segona divisió federació, però el club continua lluitant i ha presentat recurs al comitè d’apel·lació, que és ara qui té la paraula. En cas que des d’aquest comitè el Manresa tampoc rebi una resposta positiva sobre el seu dret a disputar la promoció d’ascens ja ha avisat que arribarà fins al Tribunal Català de l’Esport “pels jugadors, els socis i tot el futbol català”, tal i com ha anunciat el portaveu del club Francesc Sòria en el comunicat oficial que s’ha fet públic aquest migdia. Des del club manresà s’assegura que tot i sentir-se David contra Goliat se senten reforçats pel fet que “en altres grups de tercera s’ha pres una decisió diferent en casos que són pràcticament calcats”.

Efecte retroactiu

Tot això, però, no aturarà l’inici del play-off, que està previst per aquest cap de setmana, així que en cas que el comitè d’apel·lació o el Tribunal Català de l’Esport acabin donant la raó al club manresà caldrà veure si s’invalida un play-off que ja de per si té tots els ingredients per ser d’alló més polèmic, i és que se li estaria admetent al Manresa a participar a una fase que ja estarà en marxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)