2a divisió FEF

El Llagostera puja a la 1a divisió federació per la porta gran tot i patir molt al final (3-3)

El Llagostera jugarà la temporada que ve a la 1a divisió federació. Els gironins han segellat l’ascens aquest migdia d’una manera brillant, perquè només necessitaven l’empat i s’han arribat a posat 3-0 en el marcador, però també patint molt i molt, i és que en els últims minuts l’Hèrcules ha arribat a empatar el partit a tres i s’ha quedat a només un gol de firmar la remuntada. .

Els d’Oriol Alsina s’han menjat l’Hèrcules des del xiulet inicial, però els visitants encara han tingut l’oportunitat d’avançar-se en el marcador en un parell de jugades aïllades, tot i que no han acabat de generar perill real. I de cop, ha aparegut Duba. L’extrem ha tingut la primera ocasió dels gironins i just després ha firmat una gran jugada per banda amb una bona centrada per Guiu, que a la frontal de la petita s’ha elevat més que ningú per marcar de cap l’1-0 (10’). Amb el marcador a favor tot feia pensar que el Llagostera faria un pas enrere, però ni de bon tros. Els gironins han continuat atacant tot i no arribar a tenir grans ocasions, i és que el partit s’ha endurit moltíssim. En el 37’, això sí, Sascha ha pogut fer el segon després d’una altra jugada de Duba, però el travesser ho ha evitat.

En la segona part el Llagostera també ha sortit amb una marxa més que l’Hèrcules i ho ha aprofitat per ampliar l’avantatge ben aviat, quan Sascha ha rematat de cap una centrada de Cortés i ha pet pujar el 2-0 al marcador (51’). El domini del Llagostera no ha deixat d’existir en cap moment, en part gràcies a un Sascha i un Duba que han estat plotòrics. De fet, en el 64’ Duba ha signat una altra gran jugada individual que ha acabat amb un clar penal que Cortés s’ha encarregat de transformar en el 3-0. El municipal ja era una festa i l’Hèrcules semblava que havia abaixat els braços, però hi ha posat emoció gairebé sense voler, perquè primer Tano ha marcat el 3-1 a la sortida d’un córner (80’) i després Sidoel ha culminat la primera gran jugada dels visitants per marcar el 3-2. Ja en l’afegit, quan semblava que no passaria res, Benja ha marcat l’empat a tres que ha acabat de posar nerviosos als gironins, que tot i això han mantingut l’empat fins el final per segellar l’ascens i convertir el municipal en una festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)