1a divisió

El Barça debutarà contra la Real i l’Espanyol, contra l’Osasuna

LaLiga 2021/22 arrencarà el cap de setmana dels dies 13, 14 i 15 d’agost, amb l’Espanyol, el Mallorca i el Rayo com a nouvinguts a l’elit. Tots tres ocupen el buit deixat per l’Osca, l’Eibar i el Valladolid. El Barça s’estrenarà al Camp Nou rebent la visita de la Real Sociedad i l’Espanyol ho farà a domicili contra l’Osasuna.

Les 38 jornades del campionat de 1a divisió van quedar definides ahir en un sorteig condicionat que va donar lloc a un calendari asimètric, com és costum en les últimes temporades, per tal de poder espaiar en el temps els partits més atractius. Un d’ells és la recuperació del derbi català entre els blaugrana i els blanc-i-blaus. El Barça-Espanyol es disputarà el 21 de novembre al Camp Nou i el 13 de febrer serà el segon assalt al RCDE Stadium. Assenyalada en vermell, lògicament, la data dels dos clàssics: el dia 24 d’octubre es jugarà el Barça-Madrid al Camp Nou i el 20 de març, clàssic al nou Santiago Bernabéu.

El Madrid ha demanat jugar les primeres tres jornades fora de casa pel tema de les obres de l’estadi. El primer partit per al nou Bernabéu està previst per al segon cap de setmana de setembre, contra el Celta. Aquesta temporada hi haurà partits el 31 de desembre i el 2 de gener, triats per proximitat geogràfica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)