3a divisió FEF

L’Olot tanca el fitxatge de l’extrem Kilian Villaverde (Arosa)

L’Olot, després d’un inici de mercat tranquil, està avançant a bon ritme en la confecció de la plantilla per la nova temporada i aquest matí ha anunciat el setè fitxatge de l’estiu, el de Kilian Villaverde. L’extrem barceloní arriba a La Garrotxa per ocupar la posició d’extrem –és dretà però s’adapta als dos perfils–, tot i que també es pot adaptar a jugar en punta en cas de necessitat gràcies a la seva verticalitat i olfacte golejador. El nou jugador de l’Olot només té 23 anys, però compta amb una llarga experiència a la categoria, i és que després de formar-se a les categories inferiors del Sabadell va fitxar per l’Hospitalet i després ha jugat al Granollers, al Terrassa i aquesta última temporada a l’Arosa gallec, amb qui ha aconseguit l’ascens a la 2a divisió federació. En total l’extrem suma 112 partits a la categoria i ha marcat 22 dianes.

Amb la incorporació de Kilian Villaverde l’Olot ja té deu jugadors confirmats pel curs que ve. Són els renovats Albert Batalla, Blázquez i Carles Mas, i els fitxatges de Bigas, Gerard Batalla, Uri Ayala, Èric Vilanova, Moha, Ferrón, i Kilian Villaverde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)