3a divisió FEF

L’Olot arrenca amb derrota contra el Barça B (1-3)

L’Olot ha perdut contra el Barça B (1-3) en el seu primer partit de pretemporada, disputat a les instal·lacions de Royalverd. El conjunt garrotxí, en l’estrena d’Albert Carbó, ha ofert bones sensacions i ha marcat primer en una primera meitat vistosa i igualada, però s’ha vist superat en la recta final per l’efectivitat de filial blaugrana, que competirà dues categories per sobre.

Xavi Ferrón ha marcat l’1-0 en una jugada que ha començat Èric Vilanova amb una passada a l’espai cap a Ferran López. L’esquerrà l’ha centrat i Ferrón, des del primer pal, ha marcat (16’). El filial blaugrana ha empatat en una internada de Ferran Jutglà que Peque va rematar (35’). En la segona meitat, als olotins, amb un equip jove, els ha costat més. I el Barça B ha acabat certificant la superioritat. Aranda ha marcat l’1-2 (74’) i Jordi Escobar ha fet l’1-3 (83’).

Ensurt de Carles Mas

El central Carles Mas ha rebut un cop al cap en una topada amb Ferran López. Mas ha hagut de marxar en ambulància, per prevenció.

Ilaix s’ho ha de mirar

En el Barça B, s’ha quedat sense jugar Ilaix Moriba, que s’entrena amb l’equip de Sergi Barjuan però sense participació en els partits. El migcampista ha fet un entrenament al marge del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)