1a divisió

La federació, contra el pacte lliga-CVC

Futbol. L’organisme presidit per Luis Rubiales considera il·legal l’entesa i un risc per a la viabilitat econòmica del futbol espanyol

La Federació Espanyola de Futbol (FEF) ha emès un comunicat en el qual es mostra contrari a l’acord entre la lliga i el fons d’inversió CVC, el qual considera “il·legal”. Després d’haver pogut examinar abans de l’asssemblea de la lliga la informació proporcionada per la lliga, “la FEF ha de manifestar la seva oposició a l’acord. No només per raons legals, que indibtablement generarn nombrosos litigis derivats de l’acord i que poden posar en dubte la seva pròpia viabilitat, sinó també per raons econòmiques, donat que es graven intensament els drets dels clubs per als propers cinquanta anys per una quantitat de diners poc significativa”, considera la federació, en una declaració en sintonia amb el punt de vista que va exposar el president del Barça, Joan Laporta, durant la roda de premsa en què va anunciar l’adéu de Leo Messi. “L’acord augmenta la desigualtat i imposibilita d’una manera capital i definitiva l’evolució raonable del format de la competició del futbol professional a Espanya”, ha sumat l’organisme dirigit per Luis Rubiales, que considera que si un club “vol endeutar-se d’una manera voluntària, no hi ha cap problema”, però que això no pot succeir mitjançant “un acord il·legal que obliga a tots, mitjançant una falsa atribució de la LNFP de drets que no ostenta”. La FEF ha afegit, a més, que no consentirà que es redueixi durant aquests 50 anys l’aportació al futbol modest dels diners que provenen dels drets audiovisuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)