1a divisió FEF

Marcos: “Hem de corregir errors, sí, però el més important és estar units”

Quatre derrotes seguides. El capità del Costa Brava marca el camí que ha de seguir l’equip per canviar la mala dinàmica que viu després de sumar una nova derrota contra l’Atlètic Balears

El Costa Brava està vivint un moment complicat després d’haver perdut els últims quatre partits, que han deixat els d’Oriol Alsina en zona de descens, tot i que només estan a dos punts de les posicions que marquen la permanència. “Són moments complicats, no ens enganyarem. El vestidor està molt fotut però no ens queda una altra opció que seguir i pensar en el pròxim partit”, comentava Marcos després de la derrota. El pitjor de tot, però, ha estat veurem com els gironins ha encaixat 12 gols en només quatre partits, unes xifres gens habituals per a un equip que si sempre ha destacat per alguna cosa és per la seva solidesa defensiva més que no pas per la seva facilitat a l’hora de marcar –només porta 4 gols aquest curs. “Hem de corregir els errors, no hi ha cap dubte, i és que en els últims partits que hm perdut hem encaixat masses gols. Aquesta no és la identitat d’aquest equip i hem de capgirar la situació”, comenta Marcos Pérez, porter i capità de l’equip gironí, que des que va arribar no havia viscut cap ratxa similar: “Lògicament el moment més complicat en aquest club va ser quan vaig arribar i vam descendir. Però mai havia encaixat tants gols en tant poques jornades. Però això és futbol i en algun moment havia de passar, tot i que en el fons és el que menys em preocupa. Ens hem d’oblidar del que ha passat perquè ja no hi podem fer res i hem de mirar el futur”.

Per sortir d’aquesta mala ratxa el capità del Costa Brava té clar quin ha de ser el camí. “Hem de corregir els errors, sí, però el més important és que l’equip es mantingui junt, unit. Hem de netejar la ment del que hem viscut fins ara i treballar units per poder sumar”, demana Marcos, que ja ha encaixat la meitat dels gols que va rebre en tota la temporada passada a la 2a divisió B.

La primera oportunitat per sortir d’aquesta mala dinàmica serà divendres i a Palamós, i és que al Costa Brava li toca jugar dos partits consecutius a casa. El primer ja s’ha escapat, però els gironins tenen clar que el segon s’ha de lligar com sigui per poder dormir, com a mínim la nit de divendres, fora de les posicions de descens i començar a veure la llum al final del túnel. El rival serà el Linense, que no posarà les coses fàcils, i és que després de guanyar diumenge el Cornellà s’ha situat en la sisena posició, a les portes de les posicions de play-off d’ascens.

EL PROTAGONISTA

Hem de netejar la ment del que hem viscut fins ara i treballar units per poder sumar. Tot el que ha passat ja no ho podem canviar
En els últims partits hem encaixat masses gols i aquesta no és la identitat d’aquest equip. Ho hem de capgirar
Marcos Pérez
porter del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)