1a divisió FEF

Els de dalt passen factura

1a divisió FEF. El Costa Brava ha perdut els quatre partits consecutius contra els quatre primers classificats i ara rebrà el sisè

El Costa Brava viu un moment delicat després d’haver perdut els últims quatre partits, que han deixat l’equip en zona de descens. Les quatre derrotes, però, són de les que es poden permetre, ja que els gironins s’han enfrontat consecutivament als quatre primers classificats: el Vila-real B (2-0), l’Atlètic Balears (1-2 aquest diumenge), l’Albacete (0-3) i l’Algesires (5-1). Per si no n’hi ha prou, els gironins divendres se les hauran amb el Linense, que després de guanyar diumenge el Cornellà s’ha situat en la sisena posició empatat a punts amb el Nàstic, que és cinquè. Això vol dir que els gironins es trobaran un altre os dur de rosegar, i una cinquena derrota acabaria de furgar en la ferida de l’equip, sobretot tenint en compte que suposaria no haver sumat ni un sol punt en dos partits consecutius a casa.

A banda d’aquest últim tram realment difícil, el Costa Brava s’ha trobat fins ara amb els rivals més complicats, i és que també s’ha enfrontat al vuitè, l’Atlético Sanluqueño, i al desè, el Barça B. El Cornellà, dotzè, i l’UCAM Múrcia, tretzè, són els dos únics rivals que ha tingut el Costa Brava que estan de mitja taula en avall.

L’únic triomf dels gironins aquest curs va ser contra el Cornellà, un divendres a casa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)