Solvència olotina

3a divisió FEF. L’Olot supera l’Ascó (3-0) en un bon partit i empata a punts amb el Peralada i el Girona B

Olot 3 Ascó 0

OLOT:Batalla, Blázquez, Gerard, Enric Vallès, Bigas (Callís, 65’), Èric Vilanova, Ot Serrano, Eloi Amagat (Ferri, 65’), Ferrón (Marc Pijuan, 73’), Kilian (Moha, 65’) i Sergi Arranz (Zaka, 73’).ASCÓ:Puiggròs, Genís, Cuenca, Nico, Adrià, Pol Benito (Marc Blanch, 80’), Rafa Llop (Meseguer, 73’), Rosales (Roda, 73’), Càliz, Perelló (Hamir, 80’) i Ñoño (Miravent, 20’).GOLS:1-0 (23’) Sergi Arranz. 2-0 (34’) Sergi Arranz, de penal. 3-0 (85’) Zaka.ÀRBITRE:Pedrol Vozmediano.T.G.:Al local Bigas; i al visitant Pol Benito.

Després de perdre la setmana passada al camp de la FE Grama (3-1) l’Olot necessitava recuperar les bones sensacions i donar un cop d’autoritat i ho va fer superant l’Ascó en un partit molt complet que reafirma la solvència de l’equip a casa, que ara s’haurà de traslladar a domicili.

Des de l’inici del partit els olotins van tenir el control del partit i van buscar amb ganes la porteria rival, concedint molt poques ocasions a l’Ascó, tot i que en els primers segons Batalla va haver de fer una bona aturada. L’Olot va avisar en el minut 7 amb un gol anul·lat per fora de joc a Kilian i va rematar en el 25’, quan Sergi Arranz va finalitzar amb un xut ajustat al pal una passada de Kilian. En el 2-0, en el minut 33, es van repetir els protagonistes, i és que Kilian va forçar un penal que Sergi Arranz es va encarregar de transformar.

El 2-0 va donar molta tranquil·litat a l’Olot, que, tot i alguna arribada perillosa de l’Ascó que va resoldre amb solvència Batalla, no va tenir problemes per mantenir l’avantatge en la segona part. A més, ja en el tram final va acabar de matar el partit amb el 3-0 definitiu, quan Zaka va culminar una passada de la mort de Callís (87’).