A casa no hi ha manera

3a divisió FEF. El Figueres disposa de les millors ocasions però empata a zero contra la Pobla i continua sense guanyar a Vilatenim

Figueres 0 Pobla de Mafumet 0

FIGUERES:Jaime González, Espuña (Timo, 76’), Carlos, Toni Gamell, Maynau, Jorge Torres, Urri, Pol Blay (Reñé, 8’), Rami (Dani Gómez, 82’), Suaibo (Germán, 76’) i Joel Arimany.POBLA DE MAFUMET:Dani Parra, Grifell, Ricki Robledo, Querol (Caba, 65’), Molina (Avilés, 65’), Marc Álvarez (Guzmán, 76’), Víctor Valverde, Boaz, Marc Montalvo, Caro (Amoedo, 65’) i Fidel Rey.ÀRBITRE:Curiel Riera.T.G.:als locals Joel Arimany, Rami i Germán; i als visitants Grifell, Fidel Rey i Robledo.COMENTARI:Després de guanyar al camp del Girona B el Figueres volia aconseguir el primer triomf del curs a Vilatenim per escapar-se de la zona baixa de la classificació, però no va poder passar de l’empat a zero contra la Pobla de Mafumet, tot i que els de Moisés Hurtado van ser superiors i van tenir prou ocasions per marcar la diferència. La primera part va ser plàcida, i és que els figuerencs van ser sòlids al darrere i Jaime González no va haver d’intervenir, mentre que en atac Jorge Torres i Joel Arimany van disposar de bones ocasions, tot i que sense gaire determinació. En la segona part, sobretot en el tram final, el Figueres va poder fer un pas endavant i va gaudir de les millors ocasions, però va haver de veure com el pal i Dani Parra mantenien el 0-0 definitiu. En el minut 73 Joel Arimany ho va provar amb un xut potent que es va estavellar al pal. Poc després, el davanter de Quart va tenir una gran ocasió aprofitant una pilota morta, però Dani Parra va fer una gran intervenció i va enviar la pilota a córner. En el minut 89 Urri va tenir l’última i més clara, i és que amb un molt bon control es va quedar sol dins l’àrea, però novament Dani Parra va evitar la diana de la Unió.