3a divisió FEF

El Figueres empata contra la Pobla i continua sense guanyar a casa (0-0)

El Figueres volia donar continuïtat a la gran victòria que va aconseguir la setmana passada al camp del Girona B, però no ha pogut passar de l’empat a Vilatenim contra la Pobla de Mafumet i continua sense guanyar com a local.

En la primera part ha passat ben poca cosa, i és que més enllà d’un xut de falta de Jorge Torres i d’un xut centrat de Joel Arimany hi ha hagut poques accions de perill. El figueres, sòlid al darrere, pràcticament no ha concedit res als visitants i en la represa ha pogut fer un pas endavant buscant el gol. L’ha tenir molt a prop en més d’una ocasió, però la pilota no ha volgut entrar. En el minut 73 Joel Arimany ho ha provat amb un xut potent que s’ha estavellat a la fusta, i després ha estat el porter Parra qui ha salvat a la Pobla. Ho ha fet en dues ocasions, primer amb un altre xut de Joel Arimany i després, ja en el 89’, en una lcaríssima ocasió d’Urri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)