L’Olot salva un punt a casa en l’últim sospir contra el Granollers (1-1)

L’Olot no ha pogut estrenar el lideratge amb una victòria al municipal, i és que només ha sumat un punt contra el Granollers. De fet, els d’Albert Carbó han hagut de treballar de valent per acabar salvant l’empat en el minut 90 gràcies a una diana de Moha.

Els olotins han dominat el partit i han gaudit de nombroses ocasions per obrir el marcador ja en la primera part, però avui l’Olot no ha tingut encert de cara a porteria. Kilian, Arranz, Blázquez i Eloi han estat els protagonistes de les ocasions més clares de la primera part, però cap d’ells ha trobat el gol.

En la segona part el guió del partit ha continuat igual, fins que en el minut 67 la fortuna ha acabat de donar l’esquena als olotins perquè Gerard Batalla s’ha marcat el 0-1 en pròpia porteria. Després del gol els olotins s’han bolcat a l’atac fins al final, buscant el gol de l’empat que ha acabat arribant en el minut 90 quan Moha ha clavat l’esfèrica a l’escaire.