El Figueres empata contra la FE Grama i continua sense estrenar-se a Vilatenim (0-0)

El Figueres ha perdut una nova oportunitat de guanyar el primer partit del curs a Vilatenim, i és que no ha passat de l’empat contra la FE Grama. És el tercer empat consecutiu dels de Moisés Hurtado, que encadenen quatre jornades sense perdre però que no es poden allunyar de la zona baixa de la classificació.

El duel contra la FE Grama ha estat marcat per la tramuntana. En la primera part, amb el vent en contra, la Unió s’ha mantingut ben sòlida al darrere i només ha concedit una ocasió de perill. En la represa, amb el vent a favor, els figuerencs havien de fer un pas endavant, però més enllà d’un xut de Suaibo a l’inici les millors ocasions han estat dels visitants. De fet, en el minut 65 Jaime González ha hagut de firmar una doble intervenció per evitar el gol i ja en els últims minuts ha estat el travesser qui ha evitat el gol de Molins que hauria deixat sense cap punt els figuerencs.