L’Olot goleja i després es relaxa contra el Sants (4-2)

L’Olot continuarà líder una jornada més després de guanyar aquesta tarda al municipal contra el Sants, deixant enrere els dubtes que havien aparegut després de no guanyar els dos últims partits com a local. Els d’Albert Carbó han mostrat la seva millor versió, però en l’última mitja hora han abaixat el ritme i gairebé s’ha complicat el partit (4-2).

Des del primer minut l’Olot ha protagonitzat un allau d’arribades a l’àrea des de les dues bandes i ha acabat trobant el gol en el minut 20 quan Arranz ha rematat de cap una centrada de Ferri. Abans del descans els olotins han ampliat l’avantatge gràcies al 2-0 de Carles Mas, que ha rematat de cap un córner.

La segona part ha començat moguda, i és que després d’una ocasió del Sants Sergi Arranz ha marcat el 3-0 amb un gol d’oportunista i just després Enric Vallès ha marcat el 4-0 aprofitant un altre servei de cantonada (53’). Amb el 4-0 l’Olot ha abaixat les revolucions i el Sants gairebé sense voler ha entrat al partit. Primer amb un gol de penal de Xavi en el minut 69’ i poc després amb el 4-2 que ha marcat Raúl aprofitant una passada de Laborde. Els barcelonins fins i tot han tingut ocasions per fer en tercer i han posat la por al cos a l’Olot, que ha vist com li expulsaven el tècnic Albert Carbó.