1a divisió FEF

Un gol de Jacobo dona tres punts clau al Sabadell (1-0)

El Sabadell s’ha endut tres punts clau en la seva lluita per sortir de la zona de descens. Un gol de Jacobo ha estat suficient per imposar-se a l’Atlètic Balears, que ha topat amb les bones intervencions del porter Emilio.

La primera ocasió dels vallesans ha estat d’Òscar Rubio, amb un cop de cap (23’). La rèplica dels balears ha estat de Manel Martínez (29’). Poc abans del descans, Diego Caballo ha tingut a prop l’1-0 amb un bon xut des de la frontal de l’àrea. La segona meitat ha començat amb un intercanvi d’ocasions, primer del local Diego Caballo i poc després en una doble ocasió dels visitants, amb cop de cap de Delgado i volea de Dioni. No ha tardat gaire a arribar l’1-0 (57’). L’autor ha estat Jacobo, que ha aprofitat l’assistència de Muguruza.

Amb l’avantatge, el porter arlequinat Emilio ha estat fi en treure dos xuts de falta directa, de Vilarrasa i Hugo Rodríguez. L’Atlètic Balears no s’ha rendit, però el Sabadell ha resistit i s’ha assegurat tres punts fonamentals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)