1a divisió FEF

Al Barça B se li escapa la victòria en el minut 91 (1-1)

1a divisió FEF. Barça B-Linares

El Barça B continua en crisi. Només una victòria en les últimes onze jornades. El filial blaugrana ha acariciat els tres punts avui al Johan, però un penal d’Ndiaye en el minut 91 de partit ha condemnat l’equip. El jugador ha estat expulsat per doble targeta groga i Hugo Díaz ha empatat un partit que el Barça tenia al sac.

Ferran Jutglà, una de les cinc novetats en l’onze respecte el partit contra l’Algeciras, havia fet el gol del Barça B en el minut 71. L’osonenc ja havia marcat contra el Linares en la copa i avui ha repetit en la lliga. Abde ha fet la centrada i Jutglà s’ha anticipat al seu rival per marcar l’1-0. Eren tres punts importants per agafar aire, però l’acció del penal ha acabat castigant al filial. Empat dolorós.