1a divisió FEF

El Sabadell surt del descens per la porta gran (0-3)

Els arlequinats guanyen al camp de l’Atlético Sanluqueño en un gran partit

El Sabadell ha aconseguit una victòria importantíssima al camp de l’Atlético Sanluqueño, un rival directe en la lluita per la permanència, que li permet sortir de la zona de descens després de moltes jornades. El conjunt arlequeinat ha fet un dels millors partits del curs i ha guanyat amb relativa comoditat gràcies a un gol en pròpia i les dianes de Muguruza i Jacobo (0-3).

En els primers minuts la iniciativa l’ha dut l’equip local, però a poc a poc els vallesans s’han anat entonant i han començat a generar ocasions. Després d’uns quants intents el premi ha arribat gairebé sense voler, i és que Navas s’ha marcat el 0-1 en pròpia porta al minut 36’. Poc després, en el 40’, Muguruza ha culminat amb sang freda una passada de Kaxe i ha marcat el 0-2.

En la segona part s’ha tornat a repetir el guió. Els locals han sortit més endollats, però no han generat perill i el Sabadell ho ha aprofitat per sentenciar el partit. Ho ha fet Jacobo, que des de la frontal ha col·locat la pilota a l’escaire per firmar el 0-3 amb un golàs (60’). El partit ja estava pràcticament sentenciat i en l’última mitja hora els dos equips han tingut bones ocasions, però el marcador ja no s’ha mogut més.