1a divisió FEF

El Sabadell goleja al camp del líder i continua escalant (0-3)

Els arlequinats han superat a domicili el Vila-real B

El Sabadell és l’equip més en forma de la 1a divisió FEF i aquesta tarda ho ha tornat a demostrar encadenant la dotzena jornada sense perdre amb una victòria brillant, i és que els de Pedro Munitis han golejat el líder, el Vila-real B, a domicili (0-3).

La bona pressió del Sabadell des de l’inici li ha permès jugar molts minuts a camp del Vila-real B i generar constants accions de perill, tot i que tampoc han estat del tot clares més enllà d’un gol anul·lat a Kaxe per un suposat fora de joc en el tram final de la primera part. En la represa el guió ha canviat completament, i és que el Sabadell ha resolt el partit per la via ràpida. En el primer minut Jacobo ha aprofitat una passada d’Aarón Rey per marcar el 0-1 (46’); poc després Kaxe ha marcat el 0-2 aprofitant una bona pressió de Jacobo, que li ha donat el gol fet (55’); i just després Boniquet ha marcat el 0-3 en una falta penjada a l’àrea que no ha rematat ningú i ha acabat entrant (59’). Guanyant 0-3 el Sabadell no ha abaixat el ritme i ha continuat tenint ocasions per fer un quart gol que no ha arribat.