1a divisió FEF

El Costa Brava perd a casa contra el cuer i s’enfonsa (1-2)

En l’últim partit a Palamós el Costa Brava havia estat capaç de superar el Castelló i això li donava confiança per rebre el cuer de la lliga, el Betis B. A l’hora de la vertat, però, els blau-i-vermells no han pogut respondre com s’esperava i han acabat perdent un partit que li complica moltíssim tenir opcions d’acabar lluitant per la permanència.

No ha estat un bon inici pel Costa Brava, que ha vist com el Betis B generava molt perill des de ben aviat. A més, una errada absurda en la sortida ha propiciat el 0-1, que ha marcat Raúl després de regatejar a Marcos.

En el tram final de la primera part i l’inici de la segona els gironins han començat a millorar la seva imatge i han començat a disposar de bones ocasions per empatar el partit fins que ho han aconseguit amb un gol de penal de Sergio Gil (67’). Quan semblava que la remuntada es podia culminar ha arribat l’1-2 en un remat de cap de Raúl dins l’àrea (73’). El gol ha estat un cop molt dur pels gironins, que tot i que han acabat jugant els últims minuts contra deu no han aconseguit trobar el gol de l’empat, que tampoc hauria estat suficient per acostar-se a la permanència.