El Figueres s’avança però cedeix l’empat al camp de la Pobla (1-1)

El Figueres s’ha quedat amb la mel als llavis aquest migdia al camp de la Pobla de Mafumet, i és que s’ha avançat en el marcador en la segona part però ha acabat cedint l’empat en el minut 80’, quan l’exfiguerenc Víctor Valverde ha marcat el gol de l’empat. El punt no és prou botí pel Figueres, que cau a l’avantpenúltima posició, la quinzena, i continua a cinc punts de la permanència –això sí, amb un partit menys que el tretzè, el Sants.

El partit ha arrencat igualat però ha estat el Figueres qui ha aconseguit generar més perill, en dues accions de Joel Arimany i Urri que no s’han pogut traduir en gol. En el tram final de la primera part i l’inici de la segona la Pobla ha fet un pas endavant, però els canvis en el minut 60 han donat ales a la Unió. I és que primer el juvenil Khalid Noureddine ha marcat el 0-1 en la seva primera intervenció (62’) i poc després Zaka, que també acabava d’entrar, ha estat a punt de marcar el segon però el seu xut s’ha estavellat al travesser. El Figueres ja ensumava una important victòria però la Pobla ha empès al final i ha trobat l’empat en una jugada plena de rebots que ha culminat Víctor Valverde amb el definitiu 1-1 (80’).