3a divisió FEF

El premi no arriba a Vilatenim (0-0)

3a divisió FEF El Figueres sap controlar bé el ritme del partit, però no troba el forat del gol. Els d’Hurtado encadenen vuit partits sense aconseguir la victòria i se situen a 4 punts del tretzè

La Unió ha aconseguit un nou empat, aquesta vegada a Vilatenim, contra un dels equips més en forma de la categoria, el San Cristobal. Els empordanesos fan mèrits per lligar una victòria molt necessària, però no troben l’encert de cara porteria.

El Figueres ha començat portant la iniciativa al partit, però sense trobar gaires espais en una defensa visitant molt ben situada. El conjunt de Moisés Hurtado ha intentat fer mal a través de pilotes directes als seus davanters; Urri i Domi.

Les accions anaven arribant a través d’una bona pressió després de pèrdua de la Unió. En una d’aquestes, el jove jugador del juvenil, Khalid, ha estat a punt de sorprendre a Carlos Segura en una intercepció d’una passada enrere de la defensa visitant. També a les botes d’un juvenil, Pau Tubert, el Figueres ha sumat una nova ocasió de perill. En la sortida d’un córner Tubert ha engaltat un rebot a dins l’àrea que la defensa ha enviat providencialment a fora.

Els blanc-i-blaus han tingut dues faltes perilloses a la frontal de l’àrea que han acabat sense trobar porteria. Primer Pugi i després Domi que ha topat amb la barrera. Els minuts han passat i el conjunt empordanès no ha deixat de mostrar un bon desplegament ofensiu. En els primers quaranta-cinc minuts, Jaime no ha hagut d’intervenir gràcies a un bon treball defensiu de tot l’equip. L’àrbitre ha assenyalat el final de la primera meitat amb l’empat a zero inicial.

A la represa, Hurtado ha decidit efectuar el primer canvi ha donat entrada a Zaka al minut seixanta-un. Els vallesans han disposat de la primera ocasió al minut vint de la segona que ha fet intervenir a Jaime amb una bona aturada davant d’Abde. El Figueres ha fet mèrits per anar per davant del marcador, però no trobava l’espai final per la rematada. David López ha rematat una centrada d’un córner que ha hagut de refusar Pau Tubert ben situat.

L’acció polèmica ha arribat al minut vuitanta-dos on Zaka ha retallat a dins l’àrea i ha topat amb un defensor visitant. Els locals han protestat molt la jugada que l’àrbitre no ha vist penal.

Quan faltaven set minuts, han entrat Joel Arimany i Suaibo per donar cames fresques als de l’Empordà. Al tram final del partit, hi ha hagut ocasions en les dues porteries; primer en un llançament de falta de Ousman que Jaime ha desviat fora. Seguidament, Joel Arimany ha rematat una bona acció que, per mala fortuna, ha topat amb el cos de Zaka, estès al terra.

Bastidas ha estat a punt de sorprendre al porter visitant amb una centrada que s’ha anat enverinant i que ha topat amb el travesser. Sense res més a afegir, el duel ha arribat al final amb l’empat d’un Figueres que ha fet mèrits per endur-se els tres punts contra el segon classificat de la categoria. El premi al bon joc de l’equip de Moisés Hurtado en forma de tres punts es farà esperar una setmana més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)