Punt insuficient del Peralada al camp del Sants (1-1)

El Peralada continua immers en la irregular dinàmica que l’ha fet caure fins a la vuitena posició, i és que aquesta tarda ha tancat la jornada empatant al camp del Sants (1-1) i ha desaprofitat l’oportunitat d’acostar-se de nou a les posicions de play-off, i és que l’Hospitalet havia perdut contra el Sant Andreu. Els xampanyers, de fet, han hagut de suar per salvar un punt en un partit intens, i és que el Sants s’ha avançat en el marcador però Guillem ha marcat un golàs per empatar just abans del descans.

El partit ha començat amb un ensurt important pel Peralada, i és que quan només s’havien jugat quatre minuts David Aroca ha hagut d’evitar el primer gol del partit amb una doble intervenció als xuts de Nico i Favio. Els xampanyers han intentat reaccionar i han tingut les primeres arribades a l’àrea del Sants, però no han aconseguit generar cap ocasió excessivament clara, i és que el partit ha estat molt travat i amb moltes interrupcions. En el minut 21’ el matx s’ha complicat, i és que Raúl ha marcat l’1-0 amb un xut de fora l’àrea molt ajustat al pal. El gol no ha canviat el guió i el Peralada ha tingut l’oportunitat d’empatar en una jugada d’estratègia, però la defensa local ha evitat el gol d’Alan Baró, que havia rematat a porteria una acció d’estratègia en un córner. Just abans del descans els empordanesos sí que han trobat el premi. Guillem Jiménez ha engaltat un xutàs des del vèrtex de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria d’Uri (45’). Un golàs.

En la segona part el guió no ha canviat gaire, però han estat els locals els que han gaudit de més arribades a porteria. Alberto, amb un xut alt, i Favio, amb un xut creuat que ha hagut de refusar un defensa en l’últim instant, han estat els primers a generar perill en la represa. Els xampanyers s’han anat entonant amb el pas dels minuts, tot i que algun ensurt més ha donat el Sants, i Medina ha estat a punt de marcar en el minut 80, però després de driblar el porter s’ha quedat sense angle. Ha estat l’última ocasió abans del xiulet final.