El Figueres guanya contra la Grama i continua viu en la zona baixa (0-2)

3a divisió FEF. Els de Moisés Hurtado han estat molt efectius a la primera meitat amb dos gols d’Espunya i Urri. La victòria a Can Peixauet fa justícia al bon joc que ha desplegat la Unió

El Figueres ha aconseguit una victòria vital contra la Grama, aspirant al play-off, per contiunar viu en la lluita per la permanència (0-2).

El partit ha començat amb poques aproximacions a les dues porteries. Això no obstant, els primers a avisar han estat els figuerencs a través de les botes de Pere Espuña i Khalid. El porter local, Dani Guiseris, ha estat encertat atrapant els dos tirs.

Lluny d’afluixar, la Unió ha jugat els seus millors minuts de la primera part a partir del primer gol del matx, obra d’Espuña. El jugador recull una pilota morta al punt de penal i bat a Guiseris per situar al Figueres per davant.

Al minut trenta-sis, els de Moisés Hurtado han completat uns minuts molt productius amb el segon gol. Aquesta vegada ha estat Murri que ha recollit una gran acció de Suaibo per banda. Els empordanesos han signat una primera part per emmarcar, dominant les dues àrees amb precisió i perdonant, fins i tot, el tercer gol. El descans ha arribat amb el 0-2 a Can Peixauet.

A la represa, el Figueres ha tingut el tercer en una acció individual de Suaibo que ha acabat amb l’aturada providencial de Guiseris, el millor jugador local.

La resposta local no ha tarda a arribar amb un xut de Montalbán que Jaime ha aturat en la seva primera intervenció del partit al minut quinze de la segona meitat. La Grama ha estavellat la segona pilota al pal, aquesta vegada ha estat Anto a través d’una bona centrada de Roger García per la dreta.

Moisés Hurtado ha efectuat el primer canvi donant entrada al juvenil Ot Agné per Espuña al minut setanta-un. Minuts més tard també ha fet jugar al juvenil Marc Marí i a Carlos García i Joel Arimany.

El tercer gol ha estat a punt d’arribar després d’una errada de Guiseris que Urri no ha definit. La Unió ha acabat victoriós.