El Peralada desaprofita una bona ocasió per apropar-se a la lluita pel ‘play-off’

3a divisió FEF. Els de l’Alt Empordà perden a casa contra el Vilassar (1-2) i continuen a tres punts de la cinquena plaça

El Peralada ha tornat a perdre, aquesta vegada contra el Vilassar (1-2). El conjunt de l’Alt Empordà no ha superat les pèssimes condicions del terreny de joc, negat per l’aigua, i si ha vist com el rival aprofitava millor les seves ocasions.

Ja en la primera part, els d’Hèctor Simón han quallat un bon partit en línies generals però el Vilassar ha pogut avançar-se amb un xut carregat de sort que ha sorprès Aroca amb un bot que l’aigua ha enverinat. Els locals han gaudit d’arribades clares per fer gol però no han pogut empatat fins al 75 gràcies a Adrià Casanova.

La mala sort que està perseguint als xampanyers en tota la segona volta ha tornat a veure’s en l’acció posterior a l’empat, quan el Vilassar ha pogut establir l’1-2 definitiu amb una rematada a dins de l’àrea petita.

El Peralada ho ha intentat amb més cor que cap en el tram final però no ha pogut sumar cap punt que l’hagués apropat al play-off ja que l’Hospitalet, sisè, ha perdut a casa contra el Sants, i el Sant Andreu, cinquè, descansava aquest cap de setmana.

Els empordanesos han sumat només un punt en dels últims dotze que han disputat, un balanç pobre però que encara no els ha descavalcat de la lluita per les eliminatòries d’ascens.