Una matinal poc productiva per l’Olot i el Girona B

3a divisió FEF. L’Olot (0-0) no troba l’efectivitat i Batalla acaba salvant l’empat al final. El Girona B (1-0) suma la segona derrota consecutiva i veu cada cop més lluny l’ascens directe

L’Olot (0-0) i el Girona (1-0) desaprofiten una jornada important de lluita per l’ascens directe en les seves visites a Granollers i Pobla de Mafumet. Els blanc-i-vermells, encara amb dos partits menys, veuen cada cop més lluny la primera posició de la taula.

El partit de l’Olot ha començat amb una primera part molt insípida, sense ocasions per part dels dos conjunts. El resum ha estat uns quaranta-cinc on els dos conjunts no han volgut prendre riscs en atac.

Els garrotxins han provat sort amb xuts de llarga distància; primer de Vallès i, després, de Kilian totes dues han sortit fora.

La jugada més perillosa local ha estat una rematada de cap d’Oumar Bah que l’àrbitre ha anul·lat per fora de joc. El descans ha arribat amb l’empat sense gols.

El filial blanc-i-vermell ha trobat el control del partit a través del domini de la possessió, però li ha costat generar ocasions a través de les bandes, Sulei i Gabri. A les acaballes de la primera meitat, l’andorrà Albert Alavedra ha marcat el primer gol del matx que ha posat l’avantatge per la mínima a la Pobla. El descans ha arribat i el Girona B hauria de canviar les coses per puntuar al camp d’un equip en un estat d’ànim molt positiu.

Les segones parts han començat als dos camps, però amb més notícies a Granollers, ja que els garrotxins han estat a punt de transformar un contraatac que primer Xumetra i després Arranz al travesser no han pogut definir.

El Girona B ha efectuat tres canvis per donar un aire nou a l’equip; Benítez, Richmon i Shin han entrat. El ritme ha anat creixent, però els gironins no han trobat el premi del gol.

L’Olot ha finalitzat el partit amb una gran ocasió de Ferrón a l’àrea petita i amb un Batalla salvant el gol local traïen una bona mà a Cano. El resultat final a Granollers ha fet justícia.