Champions

Hi haurà públic al Chelsea- Madrid

El govern britànic ha permès al Chelsea vendre entrades per a l’anada dels quarts de final de la Champions contra el Real Madrid a Stamford Bridge.

D’aquesta manera, s’evita un partit a porta tancada, com marcaven les sancions imposades al club anglès i que li han impedit vendre entrades per als darrers partits.

El govern britànic va actualitzar aquest dimecres la llicència especial que va concedir al Chelsea per continuar operant el dia a dia i li permet vendre entrades per als partits de casa de la Champions, la Copa d’Anglaterra i la Superlliga femenina, sempre que els ingressos per la venda no vagin al club.

Els diners aniran a la UEFA, en el cas dels duels de Champions, i per a la federació anglesa, en el cas dels partits de la Copa d’Anglaterra i la Superlliga femenina. El Chelsea també podrà vendre entrades per als partits de Premier que jugui fora de casa, no així per als de Stamford Bridge.

Des que Roman Abramovich va ser sancionat pel Regne Unit el 13 de març passat, el club ha tingut limitada la despesa per als partits de casa i fora, així com congelats tots els seus actius, per la qual cosa no podia vendre entrades ni ’merchandising’ ni fer operacions amb jugadors. Només els aficionats amb abonament de temporada i aquells que haguessin comprat les entrades abans del 10 de març podien entrar als estadis, cosa que va fer que tan sols 400 dels 4.000 que podien anar visitessin el camp del Middlesbrough a la trobada de la Copa d’Anglaterra del cap de setmana passat.

El partit contra el Real Madrid és un cas especial, ja que el Chelsea no té abonaments de Champions, per la qual cosa requeria un permís especial perquè no es jugués a porta tancada. El matx es disputarà el 6 d’abril a Stamford Bridge, mentre que la tornada es jugarà al Santiago Bernabéu una setmana després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)