Territorial

El Lladó-Mont-Ràs acaba amb una baralla multitudinària

4a catalana. Els dos clubs han emès un comunicat a través de les xarxes socials. Els locals descriuen els fets i denuncien els actes, mentre que els visitants demanen disculpes, condemnen les agressions i confirmen que prendran mesures dràstiques un cop identificats els agressors

El partit que enfrontava al Lladó i el Mont-Ràs va acabar amb una batussa multitudinària que va deixar dos aficionats ferits i atesos pels serveis mèdics. Els fets van passar una vegada el col·legiat va xiular la fi del matx, quan diversos jugadors i aficionats del Mont-Ràs van increpar a l’àrbitre i en l’intent de protegir-lo alguns seguidors locals ja van patir alguna agressió.

Alguns dels afectats, com l’entrenador de l’Empuriabrava-Castelló, Txema Ortega, han denunciat els fets a les xarxes socials a través d’un vídeo, i és que, el tècnic, precisament és un dels ferits en l’intent de posar pau al mateix terreny de joc.

Al llarg del dia, els dos clubs han emès dos comunicats per tal de relatar i denunciar uns fets que, desgraciadament, solen ser massa habituals en el futbol territorial. Per una banda, el Lladó ha descrit el que va passar en el seu camp, al mateix temps que ha denunciat les agressions i ha demanat perdó a tothom que va presenciar els actes violents, mentre que el Mont-Ràs, en la mateixa línia, també ha condemnat les agressions afirmant que se senten avergonyits per tot el que va ocórrer i ha confirmat que prendrà les mesures més dràstiques possibles una vegada hagi identificat els protagonistes de les agressions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)