Champions

Sense premi pel Vila-real; el Liverpool, a la final (2-3)

El Liverpool és el primer finalista de la Champions League. El conjunt red, que tenia l’avantatge de l’anada (2-0), s’ha imposat (2-3) al feu del Vila-real i espera ara rival entre el Real Madrid i el Manchester City que demà es disputaran l’altre lloc.

No ha estat però, tot i la victòria i el marcador, una nit fàcil per al conjunt dirigit per Jürgen Klopp, que ha patit de valent en una primera part en què ha marxat al descans perdent 2-0 i amb l’eliminatòria igualada. I és que els primers 45 minuts del Vila-real han estat espectaculars. L’equip entrenat per Unai Emery ha anat buscar al seu rival, probablement el millor conjunt d’Europa, i ha aconseguit sotmetre’l. L’inici, amb el gol de Dia (3’) a passada de Capoué ha marcat el camí i just abans del descans, Coquelin (41’) també a centrada de Capoué, ha igualat l’eliminatòria.

Després del descans però, el Liverpool, ha fet un pas endavant, el Vila-real, enrere i el panorama ha canviat. Els reds han agafat les regnes del partit i han començat a generar ocasions fins que, amb desafortunat Rulli en el primer i el tercer gol, han començat a encertar. Fabinho (62’), Luís Díaz (67’) i Mané (74’) han capgirat el marcador i han sentenciat l’eliminatòria.