Territorial

Acusat d’abusos sexuals un entrenador del Sants

Ordre d’allunyament. El club ha apartat i ha suspès el sou del tècnic, detingut per presumptes abusos sexuals a tres jugadores

El jutjat d’instrucció número 27 de Barcelona ha deixat en llibertat amb obligació de comparèixer sempre que sigui citat el detingut per presumptes abusos sexuals a tres jugadores del Sants, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El magistrat, d’acord amb la fiscalia, ha fixat una ordre d’allunyament de les víctimes i la prohibició de comunicar-s’hi. La causa està oberta per tres delictes d’abús sexual. Les joves, dues d’elles menors, van interposar la denúncia dilluns i els Mossos van detenir l’home, de 33 anys.

Suspès i apartat

El Sants, que no va rebre informació directa dels Mossos d’Esquadra abans que transcendís el cas, ha suspès de feina i sou el tècnic i l’ha apartat de l’activitat. “Hem quedat perplexos”, reconeixia el president, Joan Forcadell. “Un cop n’hem tingut constància, hem decidit actuar per a la protecció de les noies.” Ahir van convocar les famílies de les jugadores de l’entitat, que també s’ha posat en mans de la Fundació Vicki Bernadet, que treballa amb menors que han patit abusos sexuals, per rebre assessorament i acompanyar-les.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)