1a divisió

Florentino Pérez defensa el Barça i carrega contra LaLiga

Assegura que “el Barça és un dels millors clubs del món i tirarà endavant” i denuncia les pressions de LaLiga al club blaugrana

Florentino Pérez, president del Real Madrid, va concedir una entrevista al programa El Chiringuito per tractar l’actualitat del conjunt blanc i els temes que l’afecten. Va ser preguntat per la delicada situació del Barça i no va tenir problemes en assegurar que “és un dels millors clubs del món i tirarà endavant”. A més, va voler sortir al pas per les pressions rebudes pel club culer per part de LaLiga: “està passant per una situació complicada, però la capgirarà. Menysprear el Barça em sembla un absurd, i pressionar-lo encara més”.

Sobre la possibilitat que el Barça pugui o no fitxar a Lewandowski, Pérez creu que “s’ha de deixar al Barça fer el que cregui oportú” i va llençar un altre dard a Javier Tebas: “LaLiga deu ser el director esportiu del Barça, sempre dient si poden fitxar o no”. El president del Real Madrid va afirmar que, per ell, “Madrid i Barça són els dos millors clubs del món i que prosperin serà bo per a tothom”. Per aquest motiu, va explicar que “seria fantàstic si pogués venir Lewandowski al Barça, és molt bo” i que no va alegrar-se de la sortida de Messi el passat estiu.

Va quedar clar que la relació del màxim mandatari madridista amb el president de LaLiga, Javier Tebas, no es troba en un gran moment: “no em sento recolzat per Tebas, em sento perjudicat. Tinc una causa judicial pel tema CVC. És il·legal. Incompleix un decret llei. Nosaltres entenem que ens volen expropiar els drets televisius durant cinquanta anys. Anirem als Tribunals i fins al final”. Sobre aquest mateix tema va denunciar que el Barça i Joan Laporta “ha tingut una gran pressió perquè signés CVC, però el Barça és un club seriós i ha denunciat una il·legalitat”.

D’altra banda, en un altre capítol on Pérez i Laporta coincideixen, el president blanc es va mostrar convençut que “la Superlliga continua viva. Estem esperant a la vista del Tribunal de Luxemburg. Creiem que tenim dret a organitzar competicions entre nosaltres, amb la UEFA. La UEFA és un monopoli i a l’Europa dels 27 que hem creat un pilar és la competència. Mai vam tenir por que ens fessin fora de la Champions”.

Sobre la decisió de Kylian Mbappé de quedar-se al PSG, Florentino Pérez va assegurar que no l’ha traït. “L’han confós. Kylian ens va transmetre que el seu somni era jugar al Real Madrid moltes vegades. Però després tot va canviar en quinze dies per la pressió política i econòmica”, va explicar. Pérez denuncia aquesta pressió posant d’exemple la trucada de Macron: “li va trucar el president de la república i a un xaval com ell el va afectar. Això va influir moltíssim. És molt jove i la pressió li va poder”. Sobre reiniciar el fitxatge d’aquí a tres temporades va ser contundent: “ara no. Aquest no és el meu Mbappé, el que jo volia portar. Aquest que es nega a fer un acte de patrocini amb la selecció i ha canviat el seu somni no és el que jo vull. D’aquí a tres anys? Ja ho veurem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)