1a divisió

Tebas assegura que mai ha pressionat a Laporta per CVC

LaLiga ha emès un comunicat per rebatre les paraules de Florentino Pérez sobre les presumptes pressions al Barça i la presumpta il·legalitat de CVC

“El Barça i Laporta han tingut una gran pressió per signar CVC”. Són declaracions de Florentino Pérez al programa El Chiringuito, on també va assegurar que “hi ha una causa judicial oberta pel tema CVC. És il·legal. Incompleix un decret llei. Nosaltres entenem que ens volen expropiar els drets televisius durant cinquanta anys. Anirem als Tribunals i fins al final”. Aquestes paraules de Pérez han provocat que LaLiga publiqui un comunicat de resposta explicant la seva versió sobre CVC i afirmant que “no han pressionat en cap moment al president del FC Barcelona, Joan Laporta, amb la intenció que s’adherís al LaLiga Impulso”.

“En tot moment el que s’ha fet és atendre als diferents requeriments d’informació sol·licitats pel FC Barcelona tant a LaLiga com a CVC, sempre com a resposta a un interès prèviament manifestat des del club”, afegeix el comunicat.

D’altra banda, sobre la presumpta il·legalitat de CVC, LaLiga assegura que “l’acord amb CVC per desenvolupar LaLiga Impulso ha comptat des del seu inici amb l’assessoria legal d’importants firmes de relleu internacional, pel que refereix absoluta solvència jurídica des de la seva concepció”. A més, recorden que “l’acord va ser sotmès a votació” i que “38 dels 42 clubs que conformen LaLiga van decidir la seva adhesió després d’analitzar l’acord de manera individual i autònoma”. Per aquest motiu, el comunicat culmina lamentant les paraules de Florentino Pérez perquè asseguren que “una vegada més, Pérez posa en dubte la capacitat i autonomia de decisió de la resta de presidents i gestors dels clubs de LaLiga”. Javier Tebas, una vegada més, ha respost ràpidament a acusacions que venen d’un president d’un club important, com ja ha passat en repetides ocasions amb Joan Laporta i el mateix Florentino Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)