Més futbol

Definit el camí a Wembley

Eurocopa. Bèlgica aconsegueix l’últim bitllet per als quarts de final de la competició, que arrencaran demà amb l’Anglaterra-Espanya (21 h)

La fase de grups de l’Eurocopa ha abaixat el teló. Ja és història. Demà arrenca la fase definitiva del torneig, en què cada partit és una final sense marge d’error: o guanyes, o marxes cap a casa. Bèlgica va aconseguir ahir l’últim bitllet per als quarts de final després de derrotar Itàlia per la mínima (0-1). En l’altre partit del grup, França, ja classificada, va empatar contra Islàndia (1-1).

La ronda de quarts obrirà el foc demà amb un partidàs: Anglaterra-Espanya (21 h). La selecció espanyola posarà a prova l’amfitriona, que fins ara ha guanyat tots els duels, ha marcat catorze gols i no n’ha encaixat cap. A més, juguen a casa, amb el suport de tota una afició i de tot un país. Serà un enfrontament amb nou blaugranes sobre la gespa: Bronze, Paños, Paredes, Mapi, Pereira, Patri, Aitana, Mariona i Pina. Dijous serà el torn de l’Alemanya-Àustria (21 h), amb clar paper de favorites per a les vuit vegades campiones del torneig. Les austríaques van donar la sorpresa en classificar-se com a segones en un grup en què també hi era Noruega, selecció que compta amb futbolistes de nivell com Hansen, Engen o Hegerberg. Divendres es jugarà el Suècia-Bèlgica (21 h), amb la blaugrana Rolfö al conjunt escandinau. El vencedor d’aquest duel disputarà les semifinals contra Anglaterra o Espanya. I dissabte es viurà un duel d’altura: França, una de les favorites malgrat perdre a Katoto, s’enfrontarà a la vigent campiona, els Països Baixos (21 h), que recuperarà Miedema després del coronavirus. Qui guanyi, s’enfrontarà a Alemanya o Àustria.

És el tot o res d’un torneig que està batent rècords d’assistència i que està tenint unes bones audiències televisives. El camí cap a Wembley, estadi que serà la seu de la final, ja està definit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)