1a divisió FEF

El Sabadell i el Cornellà reforcen la defensa

Els arlequinats incorporen al central Pelayo Suárez, i el lateral Pere Martínez torna al conjunt verd tres anys després

Noves incorporacions per dos equips encara en construcció. El Sabadell ha fet oficial la incorporació del central Pelayo Suárez, procedent de la SD Logroñés i format a les categories inferiors de l’Sporting de Gijón. El Cornellà, per la seva part, fitxa al lateral Pere Martínez, que torna al club després de tres anys. Havia jugat les dues últimes temporades al Costa Brava - ara Badalona Futur -.

Pelayo Suárez es converteix en nou jugador del Sabadell. Format a la base de l’Sporting, va arribar a jugar quatre partits a segona amb el primer equip. Ha jugat la darrera temporada a primera federació amb la SD Logroñés disputant 27 partits, tots com a titular. Als seus 24 anys arriba al Sabadell amb la intenció de continuar creixent.

Amb aquest fitxatge, el Sabadell compta amb tres centrals a la plantilla ara mateix. Pelayo acompanya a César Morgado i Guillem Molina. Cap dels dos tenia clara la seva continuïtat fa unes setmanes, per motius diversos, però avui dia tot apunta que seguiran a l’equip de Gabri García. Amb Pelayo, el Sabadell compta ja amb disset fitxes del primer equip. Resten encara força jugadors per arribar, però l’equip es comença a acostar al que iniciarà la lliga d’aquí a poc més de tres setmanes.

El Cornellà es troba en una situació similar. De fet, amb fins i tot més incorporacions pendents. Però continua treballant-hi sense pausa. El darrer en arribar és Pere Martínez. El lateral dret torna a Cornellà lliure després de jugar les últimes dues temporades al Costa Brava. El jugador ja havia estat a l’equip verd durant cinc campanyes, va sortir fa tres anys per jugar al Rayo Majadahonda i al Burgos abans de tornar a Catalunya.

Torna ara als seus 31 anys per reforçar una posició en la qual Gonzalo Riutort només comptava amb Kike López. Els dos són polivalents, Kike pot jugar per davant del lateral, i Pere Martínez pot ocupar també aquesta posició, a més de la de central. L’equip suma la seva setzena fitxa de la primera plantilla, i s’hi podrien sumar els juvenils Valter Pereira, davanter, i Marc Vilaplana, central. L’equip haurà d’incorporar més jugadors abans que tanqui el mercat, especialment en aquesta parcel·la defensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)