2a divisió FEF

L’Estepona s’avança als catalans i jugarà a 2a FEF pagant mig milió d’euros

Ja és oficial. L’Estepona ocuparà la plaça que va deixar vacant l’Extremadura a 2a divisió FEF arran de la seva desaparició. Ho farà a canvi de pagar poc més de mig milió d’euros en la tercera fase de la subhasta que la federació espanyola va engegar a principis de mes, i és que tant la primera com la segona fase, en què s’havia de pagar primer dos milions d’euros i després un milió, van quedar desertes –alguns clubs, com el Cerdanyola, van demanar la plaça però no van fer efectiu el pagament requerit–. Finalment, en aquesta tercera fase l’Estepona i l’Extremadura 1924, club fundat aquest estiu després de la desaparició de l’anterior club extremeny, han estat els clubs que han complert amb tots els requisits, ingressant els 512.000 que demanava la federació. Per mèrits esportius, ja que l’Estepona competeix a 3a divisió FEF mentre que l’Extremadura ho fa a la segona divisió extremenya, la federació espanyola ha atorgat la plaça a l’Estepona, que competirà al grup cinquè de 2a divisió FEF.

Amb aquest desenllaç els clubs catalans es queden sense l’oportunitat d’ocupar una plaça que, inicialment, per mèrits estríctament esportius corresponia al Cerdanyola. Alguns clubs ja havien manifestat que en cas que s’arribés a la quarta fase, quan el preu es reduïa fins als 256 mil euros, presentarien la seva candidatura, però finalment l’Estepona s’ha avançat a tots els clubs i ja és oficialment equip de 2a divisió FEF. D’aquesta manera, el Prat, l’Espanyol B, el Badalona Futur, el Lleida Esportiu, l’Olot, el Manresa i el Terrassa seran els set representants catalans a la quarta categoria del futbol estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)