Girona

El Cerdanyola presenta recurs arran de l’adjudicació de la plaça a l’Estepona

2a divisió FEF

El Cerdanyola continua amb la seva lluita per defensar els mèrits esportius que el feien mereixedor de la plaça vacant a 2a divisió FEF que va deixar l’Extremadura, i que en les últimes hores la federació espanyola ha adjudicat a l’Estepona després que el conjunt andalús pagués els 512 mil euros que es demanaven en la tercera fase de la subhasta. El club vallesà, disconforme amb aquest procés des de l’inici, ha presentat un recurs contra la decisió que va prendre el jutge únic de la federació espanyola “per defensar el mèrit esportiu i evitar que el futbol no professional es comercialitzi”.

El comunicat del Cerdanyola

Ahir, dilluns 22 d’agost de 2022, i dins de les 48 hores donades per la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), el Cerdanyola del Vallès FC va interposar recurs contra la resolució de data 20/08/2022 del Jutge Únic de Competicions No Professionals de la RFEF.

En aquest recurs, el Cerdanyola del Vallès FC posa de manifest la nul·litat del procés realitzat per la RFEF per a cobrir la vacant de Segona RFEF deixada per l’Extremadura UD SAD, i defensa l’aplicació del principi d’integritat esportiva i mèrit esportiu.

En aquest procés, la vacant s’ha atorgat a un club que la temporada passada ni tan sols va militar en categoria nacional, sinó que competia a la territorial andalusa, el CD Estepona.

En aquest recurs, el Cerdanyola del Vallès FC posa de manifest la voluntat de nul·litat del procés, inexistent al Reglament i creat per òrgans sense competència per fer-ho, fixant unes quantitats desorbitades, limitants i no acords amb la normativa per a tots els clubs del futbol modest espanyol, que comporten, a la vegada, deixar de tenir en compte el mèrit esportiu i el principi d’integritat esportiva, denunciant que el futbol modest no està a la venda ni pot ser objecte d’una subhasta.

Finalment, el Cerdanyola del Vallès FC posa de relleu, a més, que no s’ha obtingut prou suport de la Federació Catalana de Futbol (FCF), al considerar que no s’han defensat prou els interessos del futbol català, doncs el manteniment per l’obtenció de la vacant hagués afavorit a altres clubs catalans com l’UE Sants i el FC Martinenc, evitant descensos i mantenint les seves categories. Tot plegat, millorant el nivell del futbol català, una de les promeses electorals de l’actual president i que, amb aquest situació, esdevé incomplida.

Altres clubs catalans ja han manifestat de forma pública el suport al Cerdanyola del Vallès FC en aquest procés i, tal i com ja s’ha anunciat en diverses ocasions, el Cerdanyola del Vallès FC arribarà fins al final en la defensa dels seus drets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)