1a divisió FEF

El Cornellà no s’estrena

El Cornellà no ha pogut guanyar tampoc en la segona jornada de lliga. Després d’iniciar el campionat amb derrota al feu del Real Unión (2-0), avui ha tornat a perdre, a casa, al RCDE Stadium aquesta campanya, contra l’Osasuna B (1-3).

Ha deixat escapar el triomf l’equip català en una segona part infausta ja que ha començat guanyant, amb un gol de Redru (8’). No ha estat oncs fins després del descans que el conjunt navarrès ha fet la remuntada, que ha engat amb un penal, que ha transformat Pau Martínez (59’). Ha estat precisament Pau el botxí dels cornellanencs perquè amb un golàs (72’) ha capgirat el marcador. Ha buscat l’empat a la desesperada el Cornellà i en aquest escenari Osasuna ha sentenciat via Barbero (91’).