1a divisió FEF

Empat sense gols del Barça Atlètic (0-0)

El Barça Atlètic ha esgarrapat un punt en la seva visita al camp de l’Alcoyano, sempre una plaça complicada. El duel, igualat des del principi, ha acabat en empat a zero.

Ha estat una primera part travada i amb molt poques ocasions. La més clara l’ha tingut el conjunt local amb una rematada de Juanan dins l’àrea que ha sortit fregant el travesser (33’). El Barça Atlètic ha intentat desplegar el seu joc, però la intensitat i la pressió de l’Alcoyano ho dificultaven.

L’equip de Rafa Márquez s’ha acostat al gol en la represa. La màgia d’Ilias ha activat a Roberto, que en el cara a cara amb el porter ha xutat massa creuat (50’). Després d’això, ha estat el conjunt local qui ha fet un pas endavant, sobretot amb un triple canvi, i Imanol ha estat a punt de sorprendre a Tenas. Veient els minuts de perill de l’Alcoyano, Márquez ha començat a moure la banqueta per intentar sacsejar el partit, però el marcador no s’ha mogut. I això que Àlex Carbonell ha fregat el gol en un xut llunyà a tres minuts del final.

Amb aquest punt, el filial blaugrana en suma quatre de sis possibles. El Barça Atlètic rebrà el Calahorra el pròxim diumenge (19h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)