Champions

La sort del campió

Real Madrid. L’atzar va fer costat al conjunt blanc amb un grup amable en el qual debuta avui (21 h)

No va ser senzill, ni tampoc versemblant, el camí del Real Madrid cap a la seva catorzena copa d’Europa el curs passat. Després d’una planera fase de grups amb l’Inter, el Sheriff i el Xakhtar, la realitat és que en la fase final se les va heure amb els millors conjunts del continent. En totes les eliminatòries amb resolucions de difícil comprensió i explicació i amb Thibaut Courtois i Karim Benzema transformats en superherois. En els vuitens de final es va desfer del PSG, en els quarts, del Chelsea, en les semifinals, del Manchester City, i en la final, del Liverpool. I aquesta sort que no va tenir en els sortejos de la fase final de la passada edició, sí que la va tenir en el d’aquesta fase de grups, en què va quedar enquadrat en un grup força amable; RB Leipzig, Xakhtar i Celtic, que visita avui (21 h) en el debut, seran els seus rivals. “No és un grup fàcil, coneixem bé tots els equips. El Celtic ho està fent bé i l’hem de respectar, com els altres dos equips: el Leipzig i el Xakhtar”, va assegurar ahir Carlo Ancelotti, el tècnic dels blancs. “Tenim el record de l’any passat davant el Sheriff [derrota 0-1 al Santiago Bernabéu], i sabem que en aquesta primera fase hi ha moltes sorpreses, crec que serà un grup equilibrat”, va manifestar l’entrenador, que té les úniques baixes de Jesús Vallejo i Álvaro Odriozola.

Més estrenes d’avui

El conjunt sevillista, en un pèssim moment, rep (21h) enmig de la inquietud el totpoderós Manchester City . També el Chelsea debuta (18.45h) al feu del Dinamo Zagreb, i el PSG i la Juve protagonitzaran el duel estel·lar del dia (21 h).

EL PROTAGONISTA

No és un grup fàcil, coneixem bé tots els equips. Crec que serà un grup equilibrat.
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)