Champions

El Madrid domina les àrees i guanya a Glasgow (0-3)

El Reial Madrid, defensor del títol de la Champions 21/22, ha estrenat la temporada europea amb una victòria patida al Celtic Park (0-3). En el matx, el tècnic italià, Carlo Ancelotti, ha hagut de substituir a Karim Benzema per unes molèsties musculars.

A la primera meitat, el Celtic de Glasgow ha portat el ritme del partit amb moltes anades i vingudes. La més clara l’ha tingut el capità dels verds-i-blanc amb un xut que ha topat amb el travesser. Després de l’entrada d’Hazard per un Benzema lesionat, el Madrid ha perdut el mig del camp i el partit s’ha posat atractiu per l’espectador.

En una acció al tram final de la meitat, ha arribat la resposta blanca amb una ràpida transició entre Modric i un Vinicius que no ha pogut batre a Joe Hart en l’u per u. El descans ha arribat amb els aficionats cèltics recolzant l’esforç del seu equip en uns quaranta-cinc minuts on els locals han merescut més. Encara tot estava per decidir.

A la represa, el Madrid, a diferència dels locals, no ha perdonat i ha encarrilat el partit en els primers quinze minuts de joc. El primer gol ha estat de Vinicius que només ha hagut d’empènyer la pilota en una assistència de Valverde des de la dreta. Cinc minuts més tard, Hazard ha posat en profunditat una pilota a Modric a dins l’àrea que ha definit a la perfecció amb l’exterior a Hart.

El tercer gol ha estat del migcampista Eden Hazard en una jugada molt ben traçada pel Reial Madrid. Carvajal ha estat l’autor de l’assistència per deixar sol al belga i sentenciar el partit al Celtic Park. Els de Carlo Ancelotti han començat de la millor manera a domicili contra un Celtic de Glasgow que ha disposat de grans ocasions a la primera meitat.