3a divisió FEF

El Girona B i el Peralada juguen contra dos ossos durs de rosegar

El Girona B i el Peralada no ho tindran fàcil per refer-se de les dues últimes derrotes, contra el Castelldefels (1-0) i el Sant Andreu (1-3), respectivament, en una nova jornada de lliga. El filial blanc-i-vermell rep la visita del Vilafranca, un equip que en els darrers anys sempre ha estat a la part noble de la taula però que en l’actualitat suma els mateixos tres punts que els gironins (a les 12 h). Els d’Axel Vizuete tornen a jugar a Riudarenes després de dos desplaçaments consecutius que han acabat amb derrota gironina. Els joves futbolistes del Girona B intentaran tornar al camí de la victòria per escalar posicions en la taula i evitar que els rivals agafin distància.

D’altra banda, els de l’Alt Empordà visiten un dels camps més complicats de la categoria, el de l’Hospitalet (a les 18 h), dirigit per l’extècnic peraladenc Hèctor Simón tot just la campanya passada. Els riberencs no han començat bé i són penúltims a la taula; per tant, la necessitat de sumar punts pot ser una arma de doble tall per al rival d’un Peralada que va perdre els primers punts contra un dels candidats a l’ascens, el Sant Andreu, però que està firmant un inici de curs amb bones sensacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)