1a divisió

La vida sense Modric però amb Benzema

Real Madrid. El conjunt blanc perd el croat i recupera el francès per rebre l’Osasuna

Real Madrid Osasuna

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Rüdiger, Alaba, Mendy; Tchouaméni, Ceballos, Kroos; Rodrygo, Vinícius i Benzema.OSASUNA:Sergio Herrera; Nacho Vidal, Unai García, David García, Juan Cruz, Manu Sánchez; Moncayola, Torró, Darko; Rubén García i Budimir.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear) amb Estrada Fernández (col·legi català) al VAR. .ESTADI:Santiago Bernabéu (21 h, DAZN).

Gairebé un mes després de caure lesionat a Glasgow, el Real Madrid recupera Karim Benzema. La realitat, però, és que el conjunt blanc no ha trobat gaire a faltar el davanter francès, que no va començar el curs tan il·luminat com va acabar el passat i que avui serà titular en el matx que l’equip de Carlo Ancelotti disputa aquesta nit (21 h) contra l’Osasuna al Santiago Bernabéu. Hi serà, doncs, Benzema avui, però no Luka Modric, que va tornar lesionat de l’aturada de seleccions. El croat, amb una sobrecàrrega muscular, estarà una setmana de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)